FR  
  12-12 ? Telefonische inlichtingen Marketing Jobs Contact  
Internationale inlichtingen

Of u nu het telefoonnummer zoekt van een hotel in Benidorm, van de toeristische dienst van Saint-Tropez of van een vriend in Italië, of het nummer van een leverancier in Londen of Amsterdam, via 12-12 kan u ook telefoon of faxnummers buiten België opzoeken, of het nu een particulier betreft, of een bedrijf, of een overheidsinstantie, …


  • Dankzij 12-12 hoeft u niet langer verschillende nummers te kennen voor binnenlandse inlichtingen, voor omgekeerde opzoekingen en voor internationale inlichtingen. Op 12-12 kan u immers terecht op één en hetzelfde nummer voor alle telefooninlichtingen.

    Tot slot, bij 12-12 wordt elk soort opzoeking aan dezelfde prijs getarifeerd: internationale inlichtingen aan de prijs van nationale inlichtingen, uniek in Europa.

    In het service menu drukt u op 2 (dit kan op elk moment – u hoeft het einde van het menu dus niet af te wachten) voor internationale inlichtingen.

     

    * Beschikbare landen: Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Deze dienst is beschikbaar 7 dagen op 7, tussen 8 uur en 21 uur.

Designed by Blue4You.