FR  
  12-12 ? Telefonische inlichtingen Marketing Jobs Contact  
Nationale inlichtingen (zoeken op basis van een naam)

Via het nummer 12-12 kan men alle beschikbare Belgische telefoonnummers opvragen, van particulieren, ondernemingen, openbare instellingen, vrije beroepen, mobiele telefoontoestellen, enz. Dankzij 12-12 hoeft u niet langer de exacte locatie of de juiste spelling te kennen van wie u zoekt. Bij 12-12 kan u op verschillende manieren een Belgisch telefoonnummer zoeken:  • U zoekt een particulier of een administratie :

    Of je nu het nummer zoekt van een verre vriend of een naaste buur, 12-12 vindt voor u alle nummers van particulieren in België, zolang het geen privénummers betreft. Zelfs indien u een GSM nummer nodig hebt, kan 12-12, dankzij haar database met alle niet privé GSM nummers, u bij uw zoektocht helpen, al is het aantal GSM nummers die publiek beschikbaar zijn eerder beperkt.

  • U zoekt een bedrijf, een zelfstandige of een vrij beroep :

    Dankzij een database met meer dan 600 000 telefoonnummers kan 12-12 voor u (quasi) alle in België actieve bedrijven vinden. Ook voor nummers van vrije beroepen en vakmensen kan u bij 12-12 terecht. U kan zoeken op basis van hun officiële naam, maar ook onder de commerciële naam die het bedrijf gebruikt, op basis van een merk of op basis van een professionele activiteit.

    In het service menu drukt u op 1 (dit kan op elk moment – u hoeft het einde van het menu dus niet af te wachten).

Tenslotte geeft 12-12 niet enkel het telefoonnummer, maar systematisch ook het adres van de gezochte correspondent: praktisch wanneer u ook het adres nodig hebt van het restaurant waar uw afspraak op u wacht.
Designed by Blue4You.