FR  
  12-12 ? Telefonische inlichtingen Marketing Jobs Contact  
Confirmatie SMS

Hoe vaak gebeurt het niet dat je belt naar iemand en de lijn is bezet, of de persoon neemt gewoon niet op. Net de sluitingsdag van dat restaurant? De persoon is net even een koffie halen? Wat als je het nummer niet opgeschreven hebt. Pech gehad?


  • Bij 12-12 kan u, indien u met een Belgisch GSM toestel belt, de bekomen resultaten tegen betaling per SMS laten toesturen. Op die manier hoeft u het nummer niet op te schrijven, en houdt u het nummer steeds bij, ook wanneer het de sluitingsdag van het restaurant is, of de persoon die je belt net even om koffie is.

  • Voortaan kan een persoon die met een vaste lijn belt nu ook het gevonden resultaat via SMS op zijn/haar GSM ontvangen: het volstaat om met behulp van de telefoontoetsen het GSM nummer in te voeren naar dewelke de SMS dient gestuurd te worden.

  • Aangezien de meeste GSM toestellen een ingebouwde functie hebben die het mogelijk maakt om een per SMS ontvangen telefoonnummer te bellen of te bewaren, kan u het nummer op ieder moment hergebruiken.
Designed by Blue4You.